Ne demek?

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şayeste güçlü nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Dairesel yangın merdivenleri çoğunlukla çelik veya betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden gestaltlmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda güvenliği getirmek karınin muktezi mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasavvur ayrıca elementlere karşı saye esenlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yanlış montaj yahut bakım, bapnın performansını menfi etkileyebilir. Bu nedenle, yangın kapısının montajının profesyoneller tarafından yapılması ve ahenkli olarak muayene edilmesi önemlidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolaylıkla ve dışarıya sahih açılmalıdır.

Pencere yangın bapları yangına dayanıklılığı şeffaflıkla birleştirerek ışığın geçmesine müsaade verirken yangına karşı esirgeme sağlamlar. Bu baplar, yüksek sıcaklıklara dayanacak ve alevlerin ve tütünın yayılmasını önleyecek şekilde özel olarak ustalıklenmiş yangına dayanıklı sırça kullanır.

Yangın ivedi durumu sırasında emanet ve finans eminğini esenlamadaki etkinliklerini en üst düzeye çıkarmak midein yangın kapılarının güzel şekilde seçilmesi ve kurulması esastır.

Kapının Kapanma Sistemi: Yangın kapıları çoğunlukla otomatik olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu düzenek, kapının yangın durumunda hızlı bir şekilde kapanmasını sağlamlar, sonunda yangının yayılmasını engeller.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Göreceksiniz ki bu grado ali kaliteli yangın kapılarını en normal fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları üzere bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Konstrüksiyonların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin mimarilmasına mezuniyet verilmektedir.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden zait beşer evetşıyor ise yangın kapısı gidiş istikametüne dürüst açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın ve acil hâl anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Fiyatları Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da anlatım edilen bu sektör temelı modellerde alışılagelen kapı koluna benzer. 

Report this wiki page